-->

Perjantain parhaat

perjantai 17. helmikuuta 2017

Mitä mainiointa perjantaita! Koska viikonloppu täytyy aloittaa ihanien asioiden parissa, kokoan tästä lähtien joka perjantai viikon parhaat ja inspiroivimmat jutut yhteen. Kiinnostavia tekijöitä, sisustusuutisia, vierailemisen arvoisia paikkoja, himottavia tai erinomaisiksi osoittautuneita tuotteita ja kaikkea muuta siltä väliltä.
Kiinnostavat tekijät: SundlingKickén

Göteborgilaiset stylistit Evalotta Sundling ja Elin Kickén ovat virallisesti yhdistäneet voimansa ja toimivat nyt yhdessä SundlingKickén-nimen alla. Sisustus- ja konseptistailaukseen keskittyvä duo uskoo vahvasti yhdessä tekemisen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mahtavaa, yhteistyö kunniaan ja enemmän tällaista! Jään mielenkiinnolla seuraamaan näiden taitavien naisten matkaa.

Kuvat: SundlingKickén
Tuoterakkaus: Ferm Living Ripple Champagne Saucers

En ikinä osta itse kuohuviiniä tai samppanjaa, mutta voidakseni juoda näistä laseista saattaisin jopa harkita tekeväni niin ainaisen valkkaripullon valitsemisen sijaan. Ferm Livingin SS17-mallistoon kuuluvissa laakeissa samppanjalaseissa on superkaunis raidoitettu pinta - myös Ripple-sarjaan kuuluvat juomalasit ja karahvin kotiuttaisin mielelläni. Brunssivinkki: Relove

Jos viikonloput suunnitelmat ovat vielä auki ja hyvä ruoka kiinnostaa, suuntaa Töölöntorin laidalla sijaitsevaan Reloveen! Gluteeniton brunssi järjestetään lauantaisin sekä sunnuntaisin ja tarjolla on niin paljon kaikkea hyvää, että ruokaövereiltä saattaa olla vaikea välttyä. Kävin viime lauantaina testaamassa brunssin ensimmäistä kertaa, mieleen jäivät erityisesti mm. punajuurifalafelit, kookospuuro sekä koko mieletön jälkkäripöytä. Brunssin antimista vastaa sympaattinen Aan Tafel, josta olen saanut oppia paljon ystäväni ansiosta. Kannattaa varata pöytä, jotta sekaan varmasti mahtuu!Dokumenttisarja: Abstract: The Art of Design 

Tiedän mitä tulen katsomaan viikonloppuna! Netflixin uudessä alkuperäissarjassa seurataan kahdeksaa design-ammattilaista sekä heidän luovia prosessejaan. Joukkoon lukeutuu monelle tuttu sisustussuunnittelija Ilse Crawford, jonka lisäksi itseäni kiinnostaa päästä seuraamaan erityisesti lavastaja Es Devlinia sekä arkkitehti Bjarke Ingelsia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
KYLÄSSÄ © , All Rights Reserved.
BLOG DESIGN BY Sadaf F K.