-->

Kuuden euron ruokapöytä

torstai 23. helmikuuta 2017Instagram-seuraajat saattoivatkin jo pari viikkoa sitten nähdä hehkutukseni tästä hyvien löytöjen aatelisesta. En ole päässyt asiasta vieläkään yli, vaan hykertelen yhä onnellisena aina pöydän ääreen istuessa tai muuten vain sitä ihaillessani. Parasta kierrätyshankinnoissa on ehdottomasti se löytämisen ja ennalta-arvaamattomuuden ilo, ikinä ei voi tietää, milloin jokin tupsahtaa nenäsi eteen. Nyt tämä 60-luvun pöytä tuli vastaan huuto.netissä, josta sen kotiutin hurjalla kuuden euron hinnalla. Oikeastihan meillä ei edes ollut tarvetta ruokapöydälle, mutta eihän tällaista voinut ohittaa.

Tumma puu istuu omaan silmääni oikein mallikkaasti tänne vaaleiden pintojen rinnalle. Odotin pöydän olevan paljon huonommassa kunnossa kuvauksen perusteella, lähinnä taso vaatii vain  öljyämistä. Uuden tulokkaan myötä pyöräytin olohuoneessa myös järjestyksen takaisin sellaiseksi, kuin se tänne muuttaessamme oli. Valon lisääntyessä on sohvan paikka ikkunan vieressä täydellinen aamuauringossa paistatteluun! 


3 kommenttia :

  1. Ompa kiva! Mä niin odotan (vaikka tätä kotia rakastankin) joskus isompaan asuntoon muuttoa, että pääsis taas kunnolla laittamaan erikseen keittiötä, makkaria, olkkaria.. Ja sais ihanan vanhan kaapin sinne, joka on evakossa siskolla kun tänne yksiöön ei mahdu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siinä ehdottomasti puolensa, kun on enemmän tiloja mitä sisustaa ja mahtuu toteuttamaan ideoitaan! Ihanaa että vanha kaappi on hyvässä tallessa odottamassa :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
KYLÄSSÄ © , All Rights Reserved.
BLOG DESIGN BY Sadaf F K.