-->

Hakola + Finarte + LumoKids showroomin avajaiset

torstai 12. tammikuuta 2017Voisi useamminkin aloittaa aamunsa tällaisessa ympäristössä! Helsingin Telakkarannan satavuotiaan konepajahallin mielettömiin puitteisiin on syntynyt suomalaisen muotoilun konseptimyymälä, jossa pääsee ihastelemaan Hakolan huonekaluja, Finarten mattoja sekä LumoKidsin lastenkalusteita. Lisäksi mukana oli tuotteita myös muilta kotimaisilta toimijoilta, kuten Himmeeltä ja Langølta. On aina ilo nähdä, kun kokonaisuus on viimeisen päälle mietitty ja eri osaajat täydentävät toisiaan.Ihan käsittämätöntä, että tuo tila on ollut tyhjillään melkein 25 vuotta. Nyt siellä on selkeästi hyvä pöhinä, eri luovien alojen tekijöitä ja yrityksiä on tullut vauhdilla, olipa mukana pari kahvilan ja ravintolan tapaistakin. Kiinnostavaa nähdä, mitä Telakkarannan alueesta kehkeytyy lähitulevaisuudessa! 


Tuo ylläolevassa kuvassa näkyvä Finarten viltti/päiväpeite ihastutti showroomilla suuresti. Saanan ja Ollin Aitta-kuosi luonnonvalkoisella pohjalla ja hapsut molemmissa päissä, ihan täydellinen! Toisesta lempparista jäi kuva ottamatta, mutta kyseessä oli Hakolan Round-sohvapöydästä Tukholman huonekalumessuilla julkaistava versio, joka on vähän tuota alkuperäistä korkeampi ja halkaisijaltaan selkeästi pienempi. Tässä meidän yhä sohvapöydättömässä taloudessa se nousi kyllä aika korkealle potentiaalisten vaihtoehtojen listalla.

Virallisesti shop+showroom avataan huomenna perjantaina 13.1.2017 klo 11, myymälä löytyy osoitteesta Telakkakatu 6, Helsinki. Suurkiitokset Hakolalle, Finartelle ja LumoKidsille mukaan pääsystä ja kivasti järkätystä aamupalasta!

2 kommenttia :

  1. Olitpa nopea postaamaan, täällä hyvä, kun on juuri kotiin päästy ;) Kiva oli taas nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kerrankin ajattelin olla postailemisen suhteen ripeä liikkeissäni ;) Niin oli, törmäillään taas pian!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
KYLÄSSÄ © , All Rights Reserved.
BLOG DESIGN BY Sadaf F K.