-->

Syyspäiviä mökillä

tiistai 20. syyskuuta 2016


Mikä ihana, rentouttava viikonloppu takana onkaan! Syksy on ehkä parasta aika nauttia mökkeilystä: saa vetää villapaitaa toisensa perään päälle sekä kumisaappaita jalkaan, saunan jälkeen vilvoitellaan kirpeässä syyssäässä kuistilla ja illalla voi jo hyvissä ajoin sytyttää nuotiota valaisemaan pimeää.

Lauantaina, kun muut lähtivät järvelle kalaan, kokosin terassin pöydälle rennon kattauksen mukaani nappaamista asioista ja muutamista mökiltä löytyneistä kulhoista. Saattoipa sinne joukkoon eksyä tuo Granitin kauniin tummansininen pellavapyyhekin, joka taitaa oikeasti toimia kylpypyyhkeenä - ei anneta tuollaisten pikkuseikkojen häiritä! 
Sopivan huolittelematonta kattausta koristamaan löytyy helposti erilaisia kuivahtaneita kasveja, jotka ovat kuin tehtyjä maanläheisten sävyjen ja luonnonmateriaalien seuraksi. Itseäni viehättää jokin erityisen paljon kuolleissa kasveissa, siinä, kuinka yksinkertaisen linjakkaiksi ja siroiksi ne muuttuvatkaan. Eikä muuten tarvitse muistaa kastella, kivasti säilyvät ihan sellaisenaan. 

Kuvamateriaalia kertyi viikonlopun aikana siihen malliin, että palataan iltatunnelmointien pariin vielä seuraavassa postauksessa!


Keramiikkakupit Jatta Lavi  /  Leikkuulauta 1kertaa2 
Pellavapyyhkeet Kettukarkki SHOP  /  Astiat ja pyyhkeet Granit
TallennaTallennaTallennaTallenna

2 kommenttia :

 1. Anonyymi19.48

  Ihanan näköisiä kuvia <3!

  t. Piia / Pieni talo Helsingissä
  http://www.gloria.fi/blogit/pieni_talo_helsingissa

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Piia! Teidän leikkuulauta oli kuin tehty tuonne kattauksen joukkoon :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
KYLÄSSÄ © , All Rights Reserved.
BLOG DESIGN BY Sadaf F K.