-->

Perjantain parhaat / vko 10

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Muistuipa mieleeni, että mainitsin loppuvuoden Vilna-postauksen lopussa muutamasta kiinnostavasta liettualaisesta brändistä ja muotoilijasta. Otetaanpa näistä teema tämän viikon parhaille ja katkaistaan tämä parin viikon radiohiljaisuus (hups)!

Kiinnostava tekijä: Marija Puipaite

Hypistelin Vilnan Linen Talesin myymälässä keramiikka-kuppeja ja maljakoita, joiden ihana myyjä kertoi olevan Šiaurė-nimisen brändin tuotantoa. Kotona oli pakko selvittää enemmän, ja eksyinkin lopulta tuon pienen keramiikkamalliston toisen suunnittelijan, liettualaisen Marija Puipaiten töiden pariin. Vielä enemmän ihastutti hänen Embracing Touch -kokoelmansa! Orgaaniset, vartalon linjoja myötäilevät muodot toistuvat niin keraamisissa sekä lasista valmistetuissa astioissa, koruissa kuin veistoksellisissa istuimissa. 

Kuvat: Vytautas Narkevičius  /  Marija Puipaite    Kaunis herkku: Chocolate Naive

Täydellisen simppeleitä vaatteita ja asusteita tarjoavan House of Naiven kuolaaminen johdatti brändin suklaiden äärelle. Chocolate Naiven visuaalinen ilme miellyttää kovin! Saisiko tätä myös Suomeen? Kauniisti pakattujen luomusuklaiden valikoimasta löytyy perinteisempien vaihtoehtojen lisäksi myös itselle ehkä vähän liian hurjan kuuloinen tumman suklaan ja herkkutatin yhdistelmä. 

Kuvat: Vytautas Narkevičius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
KYLÄSSÄ © , All Rights Reserved.
BLOG DESIGN BY Sadaf F K.