-->

Keramiikkarakkautta

torstai 26. tammikuuta 2017Rakkauteni keramiikkaan ei osoita laantumisen merkkejä. Miten se edes voisikaan, kun vastaan tulee vain kerta toisensa jälkeen omaa silmää suuresti viehättäviä astioita ja esineitä. Epätäydellisyyden kauneudesta kirjoitin juuri edellisessä postauksessa, sama pätee tässäkin: käden jäljen ja jokaisen astian erilaisuuden kuuluu näkyä. Mikä onkaan parempaa, kuin tutkailla ja etsiä pinojen joukosta juuri ne itseään puhuttelevat yksilöt. 

Päivittäisessä käytössä astioilta kaipaa myös helppoutta. Jos lautasta ei voi laittaa huoletta tiskikoneeseen, tulee kaapista valittua jokin muu vaihtoehto, laiska tiskaaja kun on. Vaalea lautanen ja kulho ovat olleet juuri täydellisiä arkikäyttöön! Astiat ovat Diagnoosi: Sisustusmanian Marian käsialaa, ostin ne marraskuussa Parolan Aseman joulumarkkinoilta. Tummemman kulhon ostin Eeva Takkuselta, kauniin karkea pinta näyttää kattauksessa kovin kauniilta pelkistettyjen lautasten rinnalla. Parasta on, että näitä on voinut hyvin yhdistellä myös Ikean edullisten perusastioiden kanssa - toimii!  

 

Seuraavana mieli halajaa päästä kokeilemaan itse astioiden tekoa. Keramiikkakursseja on tullut jo vähän vilkuiltua, sellainen on ehdottomasti kevään to do -listalla.

2 kommenttia :

  1. Joo, mäkin oottelen et pääsee taas äidin verstaalle muovailemaan! Toistaalta, en kyllä oikeastaan tarvitse mitään astioita, mutta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! No mutta, kaikki tuollainen tekeminen on jo itsessään niin terapeuttista, että ne astiat tulee siinä vaan sivutuotteena.. :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.
KYLÄSSÄ © , All Rights Reserved.
BLOG DESIGN BY Sadaf F K.